Bildene reflekterer ikke på maten som blir utdelt, men inneholder lignende trekk.

Lørdag: Burger

Ingredienser (per person)
  • Agurk
  • Hamburger
  • Ost
  • Salat
  • Burgerbrød
  • Tomat
Oppskrift
  1. Start med å skjære opp salat, tomat og agurk for hamburgere.
  2. Skru primusen på middels varme og stek til hamburgeren er brun på begge sider. Tips: Hamburgeren blir mer gjennomstekt hvis man flipper burgeren færre ganger
  3. Rett før servering ta på ost på hamburgeren, la den ligge på primusen i 30 sekunder og server med ønskede ingredienser.

Søndag: Taco

Ingredienser (per person)
  • Agurk
  • Salat
  • Mais
  • Tacokrydder
  • Kjøttdeig / Bønner
  • Ost
  • Tacosaus
  • Lefser
  • Rømme
Oppskrift
  1. Start med å skjære opp alt av grønnsaker.
  2. Skru primusen på middels varme og stek kjøtt eller bønner med krydder til det er brunt farget.
  3. Tortilla kan varmes i stekepanne hvis ønskelig.
  4. Serveres med ønskede ingredienser

Mandag (Haik): Pastasalat

PS: Denne må lages dagen før!

Ingredienser (per person)
  • Agurk
  • Crispisalat
  • Tomat
  • Pasta Penne
  • Mais
  • Løk
  • Agurk
  • Kylling
  • Pesto
Oppskrift
  1. Kutt grønnsaker i terninger.
  2. Kok pasta etter anvisning på pakken
  3. Stek kylling på middels-høy varme til den er gjennomstekt
  4. Bland alt sammen og rør inn pesto

Tirsdag: Laks

Ingredienser (per person)
  • Laks / Tofu
  • Potet
  • Brokkoli
  • Gulrot
  • Rømme
  • Pesto
Oppskrift
  1. Kok opp vann for poteter og brokkoli.
  2. Skjær gulrot i biter.
  3. Kok potetene på middels varme i 10-15 minutter. Tilsett brokkoli de siste 5-8 minuttene. I en stekepanne begynn å steke laks eller tofu.
  4. Sørg for at fisken er gjennomstekt!
  5. Server laks/tofu med potet, brokkoli, gulrot, rømme og pesto.

Onsdag: Pytt i panne

Ingredienser (per person)
  • Løk
  • Potet
  • Bacon ternet
  • Hvitløk
  • Vårløk
  • Paprika
Oppskrift
  1. Kutt alle ingrediensene i jevnstore biter.
  2. Varm en stekepanne med litt smør og stek bacon til det begynner å få farge. Ha i grønnsakene og stek videre til alt er gjennomvarmt og har fått fin farge. Tilsett mer smør om nødvendig.
  3. Serveres varmt!

Torsdag: Kebab

Ingredienser (per person)
  • Kylling
  • Agurk
  • Ost
  • Pitabrød
  • Rømme
  • Mais
  • Salat
Oppskrift
  1. Kutt alle grønnsakene i mindre biter.
  2. Kutt kyllingen i mindre biter.
  3. Varm en stekepanne med litt smør og stek kyllingen til den er gjennomstekt.
  4. Pita kan varmes i stekepanne hvis ønskelig.
  5. Server med ønskede grønnsaker og ha på kebabdressing og rømme.